Сирене върху сач

03/02/2017
Ирина
отИринаНовак1543
"Юнашко предястие, с което ще ви се услади и ракийката, и виното, но най-вече компанията "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 409
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Използва се сирене за баница, твърдо, може и с домашно или домашен кашкавал. Режем сиренето на плочки и го редим на глинен сач.

Лука режем на тънки полумесеци и нареждаме върху сиренето. Най-отгоре слагаме маслините и лютите чушки, овкусяваме с червен пипер и риган.

Маслото слагаме на кубчета и слагаме във фурната на висок градус. Става бързо и е прекрасно предястие.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар