Свински уши със зеленчуци и вино на тиган

04/02/2017
Величка Щърбанова
отВеличка ЩърбановаПомощник Готвач160678821
"Ценители на апетитните мезета, вадете чиниите и отваряйте винцето. А на останалите ще кажем, че не знаят какво изпускат "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо140
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското ухо се сварява предварително за около 40 минути. Нарязва се на жулиени.

Лукът, моркова и тиквичката се нарязват на едри парчета и се запържват с малко зехтин в тиган с незалепващо покритие. Прибавят се накълцаните на ситно магданозени дръжки и свинското ухо.

Добавяме виното и подправките. Оставяме да покъкри, докато изври течността.
Ястието се сервира топло и компанията на чаша вино ще му пасне гарантирано :)подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар