Свински уши на скара с чеснова марината

04/02/2017
"Страхотен деликатес за мераклии и ценители. Да ви е сладко и Наздраве "
Приготвяне40 мин.
Готвене10 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 325
  • Преглеждания за месеца552
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свински уши - 2 броя
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • черен пипер - 1/2 к.л., прясно млян
  • чили сос - 3 - 4 капки
  • червен пипер - на върха на ножа
  • олио - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ушите се почистват и пърлят предварително. Измиват се добре и се сваряват за около 40 минути.

Нарязват се на жулиени и се пекат на скара. От скарата се поставят веднага в маринатата от счукания чесън, черния и червен пипер, чили соса, солта и олиото за около 2-3 минути.

Препоръчитената напитка е вино или тъмна бира.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар