Печена пъстърва

04/02/2017
"Здравословно предложение за всички, които обичат прясна риба и свежа салата "
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 830
  • Преглеждания за месеца1168
  • Преглеждания за седмицата58
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин.

Слагаме по 2-3 резанчета лимон във всяка риба. Намазваме фолиото за печене с мазнина и увиваме всяка риба поотделно.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 30 мин. После разгъваме фолиото намазваме с масло и печем още 10 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар