Печена пъстърва

04/02/2017
"Здравословно предложение за всички, които обичат прясна риба и свежа салата "
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 366
  • Преглеждания за месеца659
  • Преглеждания за седмицата171
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин.

Слагаме по 2-3 резанчета лимон във всяка риба. Намазваме фолиото за печене с мазнина и увиваме всяка риба поотделно.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 30 мин. После разгъваме фолиото намазваме с масло и печем още 10 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!