Телешки чомлек в гювеч

04/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40614101
"Готови ли сте за пиршество "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 747
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходящ съд сгорещяваме олиото и изпържваме предварително нарязаното на парчета месо. След това го прехвърляме в глинен гювеч.

Към месото добавяме нарязаните на едро лук, картофи и моркови. Слагаме и бахара, дафиновите листа, нарязания на ситно чесън, червения пипер и маслото.

Подправяме със сол на вкус. Добавяме и виното и около 200 мл вода и слагаме ястието във умерена фурна.

Готви се до готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар