Телешко месо с картофи и дюли

04/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Неустоима комбинация от вкусове и аромати, която ще ви плени "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо511
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го нарязваме на парчета. Изпържваме го в сгорещено олио за 3-4 мин. След това изваждаме месото.

В същата мазнина задушаваме нарязаните на едро лук и моркови. Когато се задушат, добавяме и месото.

Добавяме червения пипер и доматеното пюре и доливаме топла вода, колкото да покрие месото. Оставяме ястието да се готви на тих огън.

Когато започне да къкри, добавяме нарязаните на едро картофи и дюля, а също маслините и доматения сок.

Разтваряме брашното в малко вода и добавяме към ястието. Наливаме и виното и още малко вода. Подправяме със сол и черен пипер и оставяме ястието да се готви.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар