Свинска кавърма по воденичарски

04/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Заложете на българското, пригответе тази кавърма и ще оберете овациите на гостите "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 495
  • Преглеждания за месеца317
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и ги задушаваме в зехтина. Прибавяме и нарязания на филийки лук.

От време на време разбъркваме и доливаме по малко вода. Добавяме нарязаните гъби и виното.

Подправяме с черния и червения пипер и разбъркваме добре. Получената смес разпределяме в гювечета и слагаме по една люта чушка отгоре.

Печем в умерена фурна до готовност. Когато станат готови, поръсваме с наситнен магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар