Запържено свинско с подправки

04/02/2017
Величка  Калева
отВеличка КалеваЧирак818201
"Чисто свинско с ароматни подправки, а за начинаещите любители на месцето може да се поднесе и с гарнитура "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо214
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Когато не разполагате с много време, измитото, подсушено и нарязано на хапки месо се поръсва със смесените подправки, като солта е на вкус.

Поставя се в горещото олио и се добавя вода, която да е до половината на месото.

Захлупва се и така се оставя докато изври водата, като се разбърква от време на време.

Когато остане на мазнина месото е омекнало и се запържва при непрекъснато бъркане.

През зимата за гарнитура може печена чушка с чесън, подправена със сол, олио и оцет или по ваш избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар