Пълнени чушки с черен боб

05/02/2017
Десислава Дончева
отДесислава ДончеваПомощник Готвач2081250
"Вадете чиниите сега, че докато се огледате, току виж тези вкусни пълнени чушки са свършили "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо396
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме почистения боб. В подходящ тиган правим запръжка от три супени лъжици олио, ситно нарязания лук и червения пипер.

Към сварения и прецеден боб прибавяме запръжката, нарязаният на дребно магданоз, джоджен и чубрица.

Разбъркваме добре, като прибавяме и смлените орехи. Чушките се измиват, почистват от семките и леко се посоляват отвътре.

Така приготвените чушки ги пълним с готовата бобена смес. След като ги напълним, потопяваме отворите в брашно и ги нареждаме в намаслена тавичка.

Поливаме с останалото количество олио, доливаме с топла вода и печем на умерена фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар