Задушено кисело зеле с кълцана наденица

05/02/2017
Анонимен
отАнонименНовак203
"Понякога ни се яде точно това - кисело зеле и домашна наденичка, само да има кой да ни ги приготви "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо600
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето но нарязваме на не много дребно, запържваме около десетина минутки да омекне. След което добавяме червения пипер, запържваме леко.

Наливаме малко вода, колкото леко да се покрие дъното на тенджерата. Готвим за около 20 минути на силен огън, като разбъркаме да не загори и като се поизпари водата, пак наливаме малко.

Отделно наденицата я изпичаме на скарата до готовност. След което я нарязваме на парченца и я слагаме при зелето и тя леко да се задуши за около 10 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар