Месо от елен в буркан

05/02/2017
Пламенаот ПламенаНовак
"Вие намерете прясно еленско месо, ние ще ви покажем какво да направите с него, а после заедно ще се почерпим "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо174
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки парчета. На дъното на буркан омния сложете 1 бр. дафинов лист, 2 бахара и 4 зърна черен пипер.

Отгоре започнете да редите месото като редите ред месо и посолявате малко до напълването на буркана.

Заварете месото 5 часа. Доливайте вода, защото извира. Приятен апетит. Идеално мезе за червени и бели вина.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар