Месо от елен в буркан

05/02/2017
Пламена
отПламенаНовак272311
"Вие намерете прясно еленско месо, ние ще ви покажем какво да направите с него, а после заедно ще се почерпим "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 506
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • еленско месо
  • дафинов лист
  • бахар
  • черен пипер - на зърна
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки парчета. На дъното на буркан омния сложете 1 бр. дафинов лист, 2 бахара и 4 зърна черен пипер.

Отгоре започнете да редите месото като редите ред месо и посолявате малко до напълването на буркана.

Заварете месото 5 часа. Доливайте вода, защото извира. Приятен апетит. Идеално мезе за червени и бели вина.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!