Пюре от говеждо месо

07/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо51
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • говеждо месо - 800 г
  • зехтин - 3 - 4 с.л.
  • кромид лук - 4 глави
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • царевично брашно - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • телешки бульон - 2 ч.ч. от кубче
  • аншоа - 150 г риба
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме месото на малки кубчета. След това ги запържваме в зехтина, заедно с настъргания лук и чесъна.

Добавяме брашното, солта и черния пипер и разбъркваме. След това слагаме бульона и оставяме да заври.

Когато това стане, прибавяме предварително изчистената и обезкостена риба.

Сваряваме всичко много добре, след което пасираме.

Поднасяме пюрето поръсено със наситнен магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар