Варено шпиковано свинско месо

06/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Обзалагаме се на бутилка вино, че не сте опитвали толкова сочно свинско Приемате ли облога?"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 622
  • Преглеждания за месеца498
  • Преглеждания за седмицата118
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го шпиковаме със сланината, морковите и зърната черен пипер.

Слагаме го в подходящ съд и го обливаме с вряща подсолена вода. Слагаме го да се вари.

Когато заври прибавяме нарязаните на ситно лук, моркови и целина и дафиновия лист. Оставяме да се вари на тих огън до готовност на месото.

След това го изваждаме и го нарязваме на филийки, които заливаме със сос, приготвен по следния начин: Смесваме настърганата ябълка, киселото мляко, оцета, пудрата захар и подправяме със сол на вкус. Разбъркваме добре соса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар