Вкусна агнешка дроб сарма

05/02/2017
Мария Симоваот Мария СимоваПомощник Готвач
"А някои обичат дроб сармата точно така - натюр, без никакви там заливки "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо356
  • Преглеждания за месеца125
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сварените дреболии (без черен дроб) нарежете на ситно.

Поставяте ги в тавата с нагрятото олио заедно с подправките, нарязания на ситно лук и измития ориз да се позапържат за около 5 минути.

Добавяте 7 ч.ч. от бульона, в който са се варили, поставяте агнешкото було отгоре и печете в предварително нагрята на 200 градуса фурна.

След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево фолио да се задуши дроб сармата.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар