Шарена сол в домашни условия

06/02/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Никак не е сложно, само трябва да знаете точните съставки "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо932
  • Преглеждания за месеца294
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете посочените съставки в блендер до фина консистенция. Първо смелете чубрицата, мащерката и ригана, тъй като са с най-едра структура.

След това добавете и другите съставки. Готовата шарена сол съхранявайте в бурканче на хладно място, далече от слънчева светлина.

Оставете шарената сол да отлежи поне 1 седмица преди употреба, за да се смесят добре ароматите на отделните подправки.подобни рецепти тук

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар