Спагети на фурна с много подправки и кашкавал

06/02/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaЧирак
"Италианците може и да са изобретили пастата, но ние знаем как да приготвите най-вкусните спагети на фурна, при това с българска чубрица "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 173
  • Преглеждания за месеца1605
  • Преглеждания за седмицата169
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

1. Сваряваме спагетите във вода с малко зехтин и щипка сол.

2. Нарязваме колбаса на кубчета и запържваме до златист цвят, след което поставяме и готовите вече маслини.

3. Върху колбаса поставяме доматеното пюре и буркана домати. Разбъркваме и оставяме соса да ври на ниска температура около 6-7 минути.

4. Поставяме и подправките към соса.

5. Изсипваме спагетите в тава. Поставяме и готовият вече сос върху тях и разбъркваме добре.

6. Настъргваме с кашкавал отгоре и поставяме във фурната да се запече.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар