Пържоли по лиежски

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
Пържоли по лиежски1 / 2
07/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6 порции
"Страхотно ни се получиха пържолките, опитайте и дайте един лайк за майстора на панираното месце"

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 6 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • сухар - счукан
  • зехтин
  • лимон - 1 бр.
  • аншоа - 6 бр.
  • картофи - 500 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре пържолите и ги начукваме. Потапяме ги в предварително разбитите яйца, след това в счукания сухар и после отново в яйцата.

Изпържваме ги в зехтина.

Поднасяме ги като върху всяка пържола слагаме по едно кръгче лимон и навито руло от филе от аншоа.

Като гарнитура поднасяме пържени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: