Плодово руло с крем Парфе

07/02/2017
teodora
отteodoraНовак21210
"Запретвайте ръкави, днес ще се отдадем на кулинарни фантазии за напреднали "
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 755
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе захарен сироп и охладете при температура под 70 градуса, ароматизирайте и доохладете.

Пригответе тестото за платката - пандишпаново тесто.

Разстелете на равномерен слой в тава, застлана с хартия за печене. Печете в загрята фурна при температура 250 градуса за 8 мин и извадете от фурната и охладете за вита в покривка нагоре.

Пригответе крем Парфе:

1. Накиснете желатина в студена вода до набъбване - добавете 60 мл сметана и разтопете на водна баня;

2. Разбийте сметаната до начало на образуване на брезди, прибавете втечнения желатин и доразбийте до трайни бразди;

Оформете рулото, като отделите платката от хартията и я поставите с лицето нагоре, трампирайте (сиропирайте) - намажете с крем, поставете плодове и завийте на стегнато руло.

Охладете и дооформете с крем и плодове по ваш вкус.

Нарежете и поднесете.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

teodora
teodora
08.02.2017 17:27
Originalniqt vid na tova rulo ne e tozi
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв