Украинска пача от свинско месо

07/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40614101
"Истински деликатес, който се поднася студен и със специалните комплименти на готвача "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо211
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата сваряваме месото заедно с нарязания на едро лук, черния пипер, дафиновия лист и джинджифила. Когато месото се свари, го изваждаме и го нарязваме на парчета, а бульона го прецеждаме.

Отделно сваряваме цвеклото и морковите, след което ги нарязваме на кубчета и ги смесваме.

В тавичка редим ред месо, ред цвекло и моркови, ред месо и т.н., докато свършат продуктите.

Заливаме ястието с бульона и оставяме на студено да се желира.

Поднасяме с нарязани краставички на лентички и нарязани на колелца яйца.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар