Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Украинска пача от свинско месо

Украинска пача от свинско месо

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
Украинска пача от свинско месо1 / 2
07/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
8
"Истински деликатес, който се поднася студен и със специалните комплименти на готвача"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1.5 кг.
  • вода - 2.5 литра
  • кромид лук - 1 глава
  • черен пипер - 10 - 15 бр. на зърна
  • дафинов лист - 2 - 3 бр.
  • джинджифил - 1 - 2 с.л.
  • червено цвекло - 1 кг.
  • моркови - 1 кг
  • кисели краставички - 2 - 3 бр.
  • яйца - 2 - 3 бр. твърдо сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата сваряваме месото заедно с нарязания на едро лук, черния пипер, дафиновия лист и джинджифила. Когато месото се свари, го изваждаме и го нарязваме на парчета, а бульона го прецеждаме.

Отделно сваряваме цвеклото и морковите, след което ги нарязваме на кубчета и ги смесваме.

В тавичка редим ред месо, ред цвекло и моркови, ред месо и т.н., докато свършат продуктите.

Заливаме ястието с бульона и оставяме на студено да се желира.

Поднасяме с нарязани краставички на лентички и нарязани на колелца яйца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: