Свински черен дроб на жар

07/02/2017
Моникаот МоникаНовак
"Ще наглеждате ли дроба, за да изтичаме за вино? И да не сте хапнали, броили сме парчетата "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо562
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг2,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате дроба на ивици – с лек наклон на ножа парчета с дебелина около 1 см, поръсвате със сол.

Приготвяте само дървена жар. Намазвате скарата със сланината и поставяте дроба.

Печете и от двете страни.

Можете да поръсите с лимонов сок и да препечете няколко филийки хляб.

Приятен апетит!подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар