Сиренца и кашкавалчета с панировка Патафри

07/02/2017
Даниела Русева
отДаниела РусеваПомощник Готвач2695870
"Веднъж да им усвоите техниката на паниране и сте си осигурили страхотно бирено мезе за цял живот "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 746
  • Преглеждания за месеца1339
  • Преглеждания за седмицата302
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето и кашкавала на кубчета с големина около 3/3 см.

Жълтъците се отделят и се разбиват с вилица с щипка сол заедно с брашното, докато се получи гладка гъста смес.

Белтъците се разбиват отделно с миксер на сняг.

Към жълтъците се прибавя бирата по малко, като се разбърква добре. След това се прибавят и белтъците, разбърквайки леко с лъжица.

Кубчетата кашкавал и сирене се потапят в панировка и по 2-3 се пускат да се пържат в сгорещено олио до златисто, като се обръщат от двете страни.

Изваждат се да се отцеди от тях излишното олио върху кухненска хартия.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ivo
Ivo
25.06.2017 15:53
Много полезно !
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв