Агнешка плешка с картофки

07/02/2017
Андрианаот АндрианаНовак
"Класическа комбинация, която няма нужда от представяне, а от приятелска компания, която да ѝ се наслади "
Приготвяне20 мин.
Готвене300 мин.
Общо320 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 057
  • Преглеждания за месеца114
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Олиото, червения пипер, черния пипер и розмарина ги объркваме да получим смес.

Измиваме и обелваме картофите.

Със получената смес от подправките намазваме картофите и агнешката плешка. С
лед това в намазнена тавичка нареждаме картофите по края, а в средата поставяме намазаната агнешка плешка.

Наливаме чаената чаша вино в тавичката и добавяме две чаши вода. Покриваме тавата с фолио и печем на 200 градуса около 4-5 часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар