Супа от патешки фенер

23/03/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
"Практично, лесно за приготвяне и толкова вкусно, че веднага си записваме рецептата "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 774
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете патешкия фенер да се вари в 2 л вода. След това прецедете бульона и отделете месото.

Сложете отново бульона и месото да се варят, като добавите почистените и нарязани зеленчуци.

Оставете да къкри за 30 минути и овкусете със сол и черен пипер.

Свалете от котлона и застройте с разбитото яйце и сметаната. Разбъркайте с накълцания магданоз и поднесете в купички.подобни рецепти тук

5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Тодоров
Тодоров
27.02.2013 12:05
По принцип съм слаб при приготвяне на супи но този път се получи много добре
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!