Крем Добуш

Крем Добуш1 / 2
07/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
"Ето как се прави прословутият крем, който е в основата на невероятната и обожавана от нас торта Добуш"

Необходими Продукти

  • пудра захар - 200 г
  • шоколад - 60 г
  • яйца - 5 бр.
  • масло - 200 г
  • василена захар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим разбитите яйца с пудрата захар и шоколада при непрекъснато бъркане до сгъстяване - най-добре на водна баня.

Отстраняваме от котлона и го оставяме да изстине, като от време на време разбъркваме.

Добавяме маслото и ванилената захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: