Попска яхния с бъбреци

07/02/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач
"Няма да подминете с лека ръка бъбреците в месарницата, ако знаете каква вкусна яхния се приготвя от тях "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо279
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, изчистваме и посоляваме бъбреците и ги слагаме да се задушават с зехтина и малко вода.

Когато започнат да се пържат, ги изваждаме в чиния.

В същата мазнина запържваме нарязания на филийки лук и брашното. Добавяме червения пипер, нарязаните на ситно домати, виното и малко гореща вода.

Слагаме бъбреците в соса, добавяме изчистените лукчета, черния пипер, дафиновия лист, чесъна, нарязан на филийки, и оставяме ястието да се вари на тих огън до готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар