Кебап от телешко сърце

07/02/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач 1x
"Не бихме разбили нечие сърце, но без никакви угризения бихме сготвили и опитали този великолепен кебап от телешко сърце, който ви препоръчваме от сърце Май казахме прекалено много пъти сърце?"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо533
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • телешко сърце - 1 бр.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • кромид лук - 5 - 6 глави
  • морков - 1 бр.
  • целина - 1 резен
  • брашно - 1 с.л.
  • доматена салца - 1 с.л.
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов лист - 1 бр.
  • червено вино - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме сърцето. Нарязваме го на малки парчета, които задушаваме в олиото.

Когато водата се изпари, прибавяме едно след друго лука, нарязан на филийки, моркова и целината, нарязани на кубчета, брашното и салцата.

Подправяме със сол, червен и черен пипер, дафинов лист и виното.

Добавяме и 2 ч.ч. гореща вода и варим ястието на тих огън, докато остане на мазнина.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар