Крехко зайче с гъби

08/02/2017
Borislava Dimitrova
отBorislava DimitrovaЧирак92223
"От вкусно по-вкусно. Всичко, което трябва да знаете за приготвянето на вкусно заешко, ще намерите в рецептата "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо552
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме заека с една глава лук, нарязана на едро. След това обезкостяваме месото.

Задушаваме гъбките, нарязани на ситно, в масло. Те си пускат вода. Като задушим гъбите добавяме и моркова.

В гювече подреждаме най-отдолу месото. Нарязваме на ленти главите лук. Поръсваме със зърна черен пипер, бахар и дафинов лист.

Отгоре подреждаме морковите и гъбите. Доливаме от бульона на заека и печем на умерена фурна.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар