Баница с кайма, праз и извара

08/02/2017
Ели Николаева
отЕли НиколаеваНовак17215
"Така ще хапнете, че няма да може да дишате, и пак ще питате за допълнително!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо533
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушава се праз, към него се прибавя каймата. При готовност на каймата се добавят изварата, яйцата и се разбърква.

Корите се намазват с разтопеното масло, разстила се плънката и се навива на руло.

Така докато свършат корите и сместа. Пече се в загрята на 200 градуса фурна за 30 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!