Супа от свински джолан

23/03/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
"От старите майстори го знаем, най-вкусната свинска супа се прави от джолан!"
Приготвяне15 мин.
Готвене110 мин.
Общо125 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 246
  • Преглеждания за месеца454
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода.

Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета. Върнете обратно в бульона и отново на котлона.

Добавете нарязаните лук, моркови, картофи, чушка, а щом поомекнат, разбъркайте с доматеното пюре и овкусете с подправките.

Към края добавете скълцания чесън и фидето и след 10 минути снемете от котлона. След още 10 минути я застройте с разбитото яйце. Добавете накълцания магданоз и поднесете.подобни рецепти тук

5 7
4 7
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Kalina Hristova
Kalina Hristova
27.04.2016 18:25
Готвя я за n-ти път.
1
0
Горанов
Горанов
15.02.2014 17:26
Супер,направих я!
6
0

Виж всички коментари или напиши такъв