Панакота с шоколадов сос

09/02/2017
teodoraот teodoraНовак
"Един десерт, който разпалва въображението и обещава мигове на наслада "
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 285
  • Преглеждания за месеца586
  • Преглеждания за седмицата91
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

1. Накиснете желатина в студена вода.

2. Кипнете сметаната, млякото и захарта - отстраните от плочата.

3. Добавете накиснатия желатин и бъркайте до разтопяването му. Ароматизирайте.

4. Разпределяте сместа в намокрени с вода форми за крем карамел. Охладете в хладилник за 5 часа.

5. Пригответе соса, като кипнете млякото и сметаната, отстранете от котлона и прибавете начупения шоколад. Бъркайте до разтопяването му.

6. Потопете за момент чашите с крема в гореща вода и обърнете в десетина чиния. Декорирайте с роза от сметана и шоколадов сос.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар