Ябълков бутер щрудел

09/02/2017
"Знаете ли колко лесно се прави щрудел с готово бутер тесто? Ужасно лесно, а резултатът е ужасно вкусен "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо340
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязваме ябълките на кубчета, слагаме ги в тиган с канелата и захарта, докато захарта се стопи.

Оставяме да изстине. Бутер тестото се нарязва на 6 квадрата, а останалото режем на лентички. С разбития жълтък намазваме краищата на квадратите и с лентички правим борд.

Слагаме от сместа с ябълките и отгоре правим решетка с останалите лентички. Печем в загрята фурна на 180 градуса до златисто. Сервираме с топка сладолед.

Добър апетит.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар