Апетитни воденички и сърца в гювече

11/02/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Грехота е да не поднесете тези уханни воденички и сърчица с най-доброто червено вино, което сте направили "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
23 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 343
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена23

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Много добре почиствате и измивате воденичките и сърцата. Слагате в гореща вода, като поврат, обирате пяната, която се е образувала, и оставяте да се варят, като прибавите бульона.

Нарязвате лука на едро, а чушките на кубчета. Слагате да се запържат за кратко, доматите обелвате и нарязвате на много ситно, прибавяте и тях.

В гювечета слагате воденичките и сърцата, лука с чушките и доматите. Поръсвате с всички подправки и слагате да се запекат.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар