Пилешки бутчета с гъби и топено сирене в йенска тенджера

11/02/2017
gallia_turот gallia_turНовак
"Винаги когато се замислим за диета, си приготвяме тази вкусотия, и веднага ни минава желанието да гладуваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 321
  • Преглеждания за месеца275
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и настъргваме моркова на ситно ренде. Обелваме и нарязваме гъбите, след което лука, морковите и гъбите ги разстиламе в тенджерата.

Нареждаме бутчетата, като предварително сме ги овкусили с подправките. Наливаме вода да покрие бутчетата /натиснете бутчетата, за да определите колко вода да налеете/, залейте с олио и посолете.

Пече се на 200 градуса за около 45 минути, след което махате капака и заливате с топеното сирене, което предварително сте смесили с малко от соса и го правите на каша /най-добре и бързо става с блендер/и печете още 20 минути без капакподобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар