Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешки бутчета с гъби и топено сирене в йенска тенджера

Пилешки бутчета с гъби и топено сирене в йенска тенджера

Потребител#183012Потребител#183012
Новак
2915045146
Пилешки бутчета с гъби и топено сирене в йенска тенджера
Снимка: Потребител#183012
1 / 2
12/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
65 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Винаги когато се замислим за диета, си приготвяме тази вкусотия, и веднага ни минава желанието да гладуваме"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 3 бр.
  • гъби - 250 г
  • топено сирене - 100 г
  • лук - 1 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • сол
  • олио
  • черен пипер
  • риган
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на ситно и настъргваме моркова на ситно ренде.

Обелваме и нарязваме гъбите, след което лука, морковите и гъбите ги разстиламе в тенджерата.

Нареждаме бутчетата, като предварително сме ги овкусили с подправките.

Наливаме вода да покрие бутчетата /натиснете бутчетата, за да определите колко вода да налеете/, залейте с олио и посолете.

Пече се на 200 градуса за около 45 минути, след което махате капака и заливате с топеното сирене, което предварително сте смесили с малко от соса и го правите на каша /най-добре и бързо става с блендер/и печете още 20 минути без капак.

Пилешките бутчета с гъби и топено сирене в йенска тенджера са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: