Бързи и лесни банички на тиган

11/02/2017
"Хем бързо ще ги приготвите, хем ще си хапнете до насита "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 869
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Содата добавяме в киселото мляко, за да изкипи хубаво. Разбиваме яйцата и добавяме към него 50 мл олио и накрая киселото мляко със содата.

Взимаме една кора и с лъжица поръсваме от плънката, на всяка кора по 2 до 3 ч.л. и натрошаваме малко сирене отгоре.

Завиваме така че да се получи плик и плънката да не се разтече.

Всяка баничка пържим в тиган с 1 с.л олио докато се получи кафеникав цвят.

Стават изключително бързо, така че внимавайте да не ги загорите.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар