Нарязано свинско месо с доматен сос

12/02/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач
"От кухнята на баба до вашата трапеза с наша помощ - запишете, сгответе и вкусно си хапнете "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо206
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме месото в подсолена вода, докато стане готово. След това го изваждаме и го нарязваме на малки парчета.

В дълбока тенджера сгорещяваме олиото и добавяме нарязаните лук и чесън. Запържваме до златисто, след което добавяме брашното и червения пипер.

Разбъркваме добре и разреждаме с доматения сок и около 700 мл вода. Оставяме сосът да къкри на тих огън около 4-5 мин. и добавяме захарта и подправките.

Разбъркваме добре и оставяме за още 1-2 мин. След това добавяме нарязаното месо и варим още 4-5 мин.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар