Ястие по Камчийски

17/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Няма нужда да търсите сложни гозби с екзотични продукти, когато добре приготвеното свинско месце с точната гарнитура ще ви се услади двойно повече "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо395
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото добре и го нарязваме на парчета. Сгорещяваме олиото и в тях задушаваме нарязаното месо. След това добавяме нарязаните лук, моркови и целина.

Подправяме с червен пипер и изсипваме настърганите на ситно домати. Оставяме всичко да се задушава на тих огън. Когато месото и продуктите станат готови, добавяме виното, нарязаните на ивички краставички и подправките.

Добавяме и брашното, разбито в малко вода. Оставяме ястието още 5-6 мин. и поръсваме с нарязания на ситно магданоз.

Готовото ястие поднасяме в порционни чинии с картофено пюре, приготвено по следния начин: Обелваме и измиваме картофите и ги сваряваме в подсолена вода. Когато станат готови, ги пасираме, заедно с млякото, маслото и сол на вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар