Бисквитената торта на Тереза Маринова

13/02/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф749447345
"Шампионско изпълнение, но ние не сме и очаквали нещо по-малко "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
26 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо61 928
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена26

Необходими Съставки

  • ябълки - 4 бр. големи
  • канела - на вкус
  • кафява захар - 3 с.л.
  • заквасена сметана - 400 г
  • орехи - 100 г
  • бисквити - 2 пакета Закуска
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете почистените ябълки, към тях прибавете канелата и половината счукани на по едро орехи.

Отделно смесвате сметаната и захарта, разбивате с миксер до разтопяване на захарта. В правоъгълна форма или тавичка започвате да редите тортата в следния ред:

Ред бисквити, ред ябълкова смес, ред сметана и отново бисквити до завършека на продуктите, като последният слой на тортата да е сметана. Поръсвате с останалите орехи върху сметаната.

Оставяте на хладно място да отлежи няколко часа.подобни рецепти тук

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар