Мързеливи чушки бюрек

13/02/2017
Антонияот АнтонияНовак
"Няма пълнене, няма пържене, няма туткане, но има всички съставки за едни великолепни чушки бюрек "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 677
  • Преглеждания за месеца14135
  • Преглеждания за седмицата1695
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изпичам чушките (аз имам печени и замразени, става и с печени чушки от буркан), обелвам ги, овалвам ги в брашното и започвам да ги редя в тавичката, в която ще пека, която съм намазала с част от маслото. Ако чушките са по-месести ги разполовявам.

Покривам дъното с чушки, отгоре натрошавам сирене, пак редя чушки и така докато свършат продуктите.

След това разбърквам киселото, прясното мляко и яйцата и с тази смес заливам, като набоцквам с вилица за да може да се разпредели равномерно заливката и да проникне навсякъде.

Отгоре разпределям кубчета от останалото масло. Пека до красив загар. При желание може да се настърже и кашкавал.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Антония
Антония
14.02.2017 22:25
Да не отнема много време, няма пържене и не на последно място е вкусно!
6
0
Emilia Krumova
Emilia Krumova
13.02.2017 22:24
Интересна идея , много лесно и бързо за приготвяне !
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв