Пуешки бутчета с пушено сирене

17/02/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
"Двойно по-големи от пилешките и двойно по-вкусни от тях - това са нашите пуешки бутчета с пушено сирене "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо754
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пуешко месо - 6 бр. бутчета
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • масло - 70 г
  • пушено сирене - 500 г
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме бутчетата и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това ги нареждаме в йенска тенджера, като ги поръсваме с червен пипер, черен пипер и чубрица.

Добавяме виното и маслото и слагаме да печем в силна фурна за около 30 мин., като 10 мин. преди да ги извадим, ги обръщаме.

След като ги извадим ги покриваме с нарязаното пушено сирене и запичаме за още 15 мин.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар