Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пуешко месо»Пуешки бутчета с пушено сирене

Пуешки бутчета с пушено сирене

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1591k1
17/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4
"Двойно по-големи от пилешките и двойно по-вкусни от тях - това са нашите пуешки бутчета с пушено сирене"

Необходими Продукти

  • пуешко месо - 6 бр. бутчета
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • масло - 70 г
  • пушено сирене - 500 г
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме бутчетата и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това ги нареждаме в йенска тенджера, като ги поръсваме с червен пипер, черен пипер и чубрица.

Добавяме виното и маслото и слагаме да печем в силна фурна за около 30 мин., като 10 мин. преди да ги извадим, ги обръщаме.

След като ги извадим ги покриваме с нарязаното пушено сирене и запичаме за още 15 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: