Пилешки бутчета с гъби, моркови и картофи

14/02/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Ще си го хапнем с удоволствие и с много мерак, защото наистина си обичаме класическото печено пилешко с картофки "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо378
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и сварете бутчетата във вряща вода за 10 минути. Нарежете на малки кубчета лука и го задушете в зехтина. Прибавете гъбите, нарязани на полумесеци, и морковите на четвъртинки.

Сложете полусварените бутчета в тавичка, наредете картофите /нарязани на филийки/ и върху тях изсипете лука, морковите и гъбите. Посолете и овкусете с черния пипер, розмарина и залейте с 1 ч.ч. вода.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30-40 минути.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар