Ветрило от свинско месо

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4111k1581k1
Ветрило от свинско месо
Снимка: Eлза
1 / 2
14/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6
"Това ветрило няма да прогони жегата, но със сигурност ще се погрижи да похапнете вкусно"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • домати - 2 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • гъби - 200 г
  • чесън - 3 скилидки
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • соев сос - 3 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малка купа смесваме лимоновия сок, соевия сос, горчицата и зехтина.

В месото правим прорези, като не прорязваме докрай. Натриваме месото с марината и го слагаме в хладилник за 10 часа.

Нарязваме доматите, кашкавала, гъбите и чесъна на филийки. Равномерно ги разпределяме в прорезите на месото. Увиваме го във фолио и го печем на 200 градуса за 50 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: