Панакота сърце с орехи

14/02/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaЧирак
"Трябва ли ви специален повод, за да приготвите такъв сладкиш или може да празнувате любовта си всеки ден?"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо374
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Затопляме прясното мляко, като сипваме в него 1/2 ч.ч захар.

Киселото мляко го разбиваме с миксера, така че да стане гладка смес.

През това време подготвяме желатина. Готовия желатин смесваме в прясното млякото при непрекъснато бъркане.

На тънка струйка изсипваме прясното мляко и желатина към киселото.

Част от готовата смес слагаме в ринг, отгоре прибавяме натрошените орехи, след което довършваме догоре със сместа.

Престоява за около 3-4 часа в хладилника, след което го обръщаме в чинийка.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар