Лимонов блат за торта

16/02/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827122
"Какъв да бъде кремът - оставяме на вас да решите. Ние отговаряме за блатовете и не може да отречете, че ни се получиха великолепно "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 414
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата и захарта до получаването на еднородна кремообразна смес. Пресяваме брашното с бакпулвера. Рендосваме кората на лимона на ситно ренде.

Добавяме към яйчената смес брашното с бакпулвера и лимонената кора, разбъркваме добре и изсипваме в предварително намазнена кръгла тавичка с диаметър 26 см. Ако ви е по-удобно можете да сложите хартия за печене.

Печем на 160 градуса за 40 минути в предварително загрята фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Таня Левенова
захарта е малко,брашното много..
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв