Пилешка каша с гъби

16/02/2017
Ivanka
отIvankaНовак11
"Нищо ново, нищо специално и същевременно толкова вкусно, че няма как да пропуснем да ви покажем рецептата "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 180
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварява се предварително месото и се накъсва на дребно. В тиган запържвате леко гъбите, след това в по-дълбок съд загрявате маслото, като в него слагате брашното и бъркате да не загори.

Наливате на тънка струя водата /аз ползвах бульона от месото/ и бъркате, докато се получи желаната от вас гъстота.

Добавяте месото, гъбите, солта и черния пипер и оставяте на слаб котлон за около 10-тина минутки. По желание може да добавите и други подправки.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар