Панирани свински сърца и бял дроб

17/02/2017
zarq666@gmail.com
отzarq666@gmail.comИноватор3191161547
"Толкова вкусни и толкова сочни панирани сърца и дроб, че отсега си знаем, че тази бира няма да ни стигне до никъде "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 646
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата60
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърцата и белият дроб се почистват и измиват от кръвта под течаща вода. Слагат се в тенджера с подсолена вода, дафинов лист и 3-4 зърна бахар да се сварят. Свареното месо се нарязва на парчета - сърцата - на жулиени, а дробът - на средни парчета.

За панировката: Брашното, яйцата, бирата, смлените подправки и сол на вкус се разбиват в купа до получаване на хомогенна смес. Парчетата месо се потапят в нея и се пържат в дълбок тиган с повече мазнина (в маслена баня).

Запържват се и от двете страни до златисто. Оставят се на кухненска хартия, за да се отцедят от мазнината.

По желание може да сервирате със сос, приготвен от наситнения магданоз, пресовани скилидки чесън, лимонов сок и сол.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар