Апетитни пилешки дробчета с вино и лук

17/02/2017
uziот uziНовак
"За делник или празник, за малки и големи - тези дробчета са за всички, които обичат вкусната храна "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 145
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се измиват, накисват се в прясното мляко и се оставят да престоят в хладилника поне 1 час. Отново се измиват.

В тиган слагаме олиото, лука нарязан на шайби, пилешките дробчета и виното.

Задушаваме под капак, докато изври течността. Махаме капака и запържваме, като разбъркваме от време на време.

Добавяме доматеното пюре и всички подправки и разбъркваме.

След 5 минути махаме от котлона.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар